树之屋托育中心
树之屋托育中心

●项目:树之屋托育中心

●地址:陕西
●服务:景观设计/室内设计
●部室: 大厅/办公室/卫生间/教室/休息区
●时间: 2019
●面积: 185㎡

●Customer:TREE HOUSE
●Address: SHAANXI
●Services: landscape design, interior design
●Department: /hall/office/bathroom/classroom/resetroom/
●Time: 2018
●Area: 185㎡
01.大厅.jpg


树之屋儿童成长中心位于“八百里秦川”的腹地陕西省咸阳市,由住宅改造,整个托育中心呈日式风格,以白色、原木色以及珊瑚粉为主色调,通过日式、阳光、自然的手法来修饰空间环境,使得整个托育中心别具一格。

室内设计,一格采用原木色、白色以及珊瑚粉,在有限空间里给孩子创造无限可能,大厅、休息室、教室、卫生间等设计,坚持以幼儿为本的原则,合理规划空间,创造独属于孩子的自由空间。

室外空间虽小,但是尽可能满足孩子户外活动的需求,沙池、滑滑梯、黑板墙、玩具等一应俱全,让孩子在这片空间尽情发挥,创造属于孩子的天地。


The tree house children's growth center is located in xianyang city, shaanxi province, which is located in the hinterland of "800li qinchuan". The whole care center is in Japanese style, with white, wood and coral powder as the main colors. The space environment is decorated with Japanese style, sunshine and natural means, making the whole care center unique.

Interior design, a case of the use of wood color, white and coral powder, in the limited space to create infinite possibilities for children, hall, lounge, classroom, toilet and other design, adhere to the principle of children as this, reasonable planning space, create a unique free space for children.

oAlthough the outdoor space is small, but as far as possible to meet the needs of children's outdoor activities, sand pool, slide, blackboard wall, toys, etc., let the children in this space to play, to create a world for children.

▼室内效果图
02.教室.jpg

▼室内效果图
03.卫生间.jpg

▼室内效果图
04.院子.jpg


作品版权归一格良创所有,禁止匿名转载、修改、使用;禁止个人使用和商业使用。