艾哆力奥
艾哆力奥

●项目:艾哆力奥托育中心

●地址:陕西
●服务:室内设计
●部室: 办公室 / 卫生间 / 教室 /沙龙区
●时间: 2019
●面积: 985㎡

●Customer : IDOLLEO
●Address :  SHAANXI
●Services : interior design
●Department:office/bathroom/classroom/salon
●Time : 2019
●Area : 985㎡


01.大厅.jpg


艾哆力奥托育中心位于古都西安,整体设计以圆为核心元素,为孩子创造一个独立与趣味、兼具包容与呵护的空间,让孩子的想象力如同空间一般无限延展。托育中心在设计中采用原木材料,兼具柔和与暖意,以期还原幼儿最本真状态。
Located in the ancient capital of xi 'an, IDOLLEO Nursery center is designed with a circle as the core element to create an independent and interesting, inclusive and caring space for children, so that children's imagination is as infinite as space. In the design of the Nursery center, log materials are used, which are both soft and warm, in order to restore the most authentic state of children.


▼室内效果图
02.大厅.jpg

▼室内效果图
03.教室.jpg

▼室内效果图
04沙龙区.jpg


作品版权归一格良创所有,禁止匿名转载、修改、使用;禁止个人使用和商业使用。